Запуск муніципального велопрокату у Львові відтерміновують

1914 0
Запланований на кінець жовтня запуск муніципального велопрокату затримано через неготовність платіжної системи сервісу.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Запуск першого муніципального велопрокату у Львові затримуть для налагодження платіжної системи. У коментарі завідувач сектору промоції управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій ЛМР Остап Будинкевич пояснив: «У нас виникли певні труднощі з оплатою послуги. Наразі систему Worldpay, через яку здійснюватиметься оплата велопрокату, ще потрібно адаптувати для гривні. Та до кінця року ми плануємо вже все налагодити».

Читайте також: Перший муніципальний велопрокат в Україні встановили у Львові

Нагадаємо, що дві українські компанії veliki.ua і «Трафік Менеджмент» виграли грант на створення муніципального прокату велосипедів від німецької NextBike Gbmh і GIZ (Німецьке товариство міжнародного співробітництва)  і однією із вимог грантодавців було облаштування хоча б 5 пунктів прокату до літа 2015 року.

Джерело: Варіанти.          

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!