Зараз у зоні АТО перебуває 5000 вояків з Львівщини

2121 0
Від початку проведення АТО з Львівської області мобілізовано близько 8 тисяч осіб. На даний час у зоні АТО перебуває 5 тисяч мешканців області. Про це йшлося на нараді т.в.о. Львівської ОДА Юрія Турянського з керівниками Львівського обласного військового комісаріату та структурних підрозділів ЛОДА.
Фото: rivnist.in.ua

Фото: rivnist.in.ua

“На Львівщині завершено третю хвилю мобілізації. Хоча деякі райони були проблемними, зокрема Самбірський та Старосамбірський, загалом Львівщина виконала завдання, поставлені керівництвом держави”, – цитує Юрія Турянського прес-служба Львівської ОДА.

Загалом у Львівській області військовозобов’язаними є близько 300 тисяч чоловіків.

Нагадаємо, що 6 вересня в Україні закінчилась третя хвиля мобілізації. Попри те львів'ян попереджали, що повістки ще можуть надходити. Це пояснюється тим, що на кожну область запланована окрема цифра призваних офіцерів, солдатів, сержантів. Якщо обласний військкомісаріат прозвітує, що виконав цю цифру, більше повісток не надсилатимуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!