Зараз в ефірі Tvoemisto.tv - розмова з Олегом Рибачуком про нові реалії України

1705 0
Сьогодні, 28 квітня, у готелі «Леополіс» проходить бізнес-сніданок «BreakWest» з українським політиком та громадським діячем Олегом Рибачуком. Темою для обговорення є «Україна в нових геополітичних реаліях». Tvoemisto.tv пропонує вам онлайн-трансляцію розмови.
фото: zaxid.net; zik.ua; postpaper.com.ua

фото: zaxid.net; zik.ua; postpaper.com.ua

Захід триватиме з 09:30 до 11:30. Детальнішу інформацію можна переглянути на сайті: http://breakwest.com.ua/. Бізнес-сніданок транслюватиметься наживо на  Tvoemisto.tv.

Бізнес-сніданки «BreakWest» об'єднують представників бізнесу Західної України та сприяють налагодженню ділових відносин, нових знайомств та обміну досвідом. «BreakWest»  – це середовище для розвитку та росту.

Відеозаписи попередніх бізнес-сніданків – зокрема, із Андрієм КузьменкомЄвгеном Глібовицьким та іншими можна переглянути на youtube-каналі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!