Політична реклама

Зареєструвати авто у Львові можна за дві години і без хабара

1533 0
В управління ДАІ у Львові - ажіотаж, відтепер тут не беруть хабарів за послуги і значно швидше обслуговують клієнтів.

Як стверджує  львів’янка Світлана Крижанівська-Блінова у Facebook, там тепер баз хабарів надають законні послуги. Відтак, зареєструвати авто, отримати номери та техпаспорт можна всього за 2 години. Працівники поводять себе ввічливо і швидко працюють, окрім того, не беруть хабарів.

Як зазначає львів’янка, в коридорі львів’яни жваво обговорюють, наскільки покращилося обслуговування, коли зникла корупція. У приміщенні скрізь наклеєні  наліпки: "Не давай хабара!"

Звісно, є і люди, які  пропонують швидше і на 500 грн. дешевше отримати послугу.

«Зареєструвати авто, отримати ту чи іншу довідку, скласти іспит самостійно - часом трохи важче. Але можливо. Приклад з ДАІ взагалі показав, що все просто. Мама кілька років тому як реєструвала авто - це тривало тиждень. То у віконечку нахамили. То номерів нема. То бланків. І такі історії заставляють досі платити хабарі», - пише Світлана Крижанівська-Блінова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!