На правах реклами

Заробіток онлайн: основні переваги та недоліки ринку Форекс

2902 0
Торгівля на міжнародному ринку Форекс - доволі не простий спосіб заробітку онлайн, який передбачає багато ризиків та потребує певних навичок.
Фото: databank.in.ua

Фото: databank.in.ua

Переваги ринку Форекс

• Велика прибутковість – такі переваги ринку Форекс очевидні. Дуже часто можна почути, як той чи інший трейдер, з початковим капіталом у кілька сотень доларів, зумів досягти стану в кілька мільйонів. Це дійсно так. Тільки трейдер контролює свій рівень доходу або збитку. Прибуток від деяких операцій може досягати 1000% на добу, але подібні схеми дуже ризикові і проводяться тільки професіоналами. І до того ж, вони дуже нестабільні.

• Вільний графік роботи – немає потреби щодня, у визначений час приходити на роботу. Торги на Форекс дають можливість заробити певну суму за добу, а потім відправитися на кілька днів на відпочинок. Ринок працює цілодобово і вести торги можна в будь-який зручний час. Трейдер самостійно складає свої графіки і планує робочі години.

• Місце роботи – будь-яке зручне для роботи місце чудово підходить для проведення торгів. Це може бути будинок, офіс, курорт.

• Не потрібно мати спеціальну освіту – в даному випадку всього можна досягти шляхом самоосвіти. У мережі Інтернет безліч інформації про даний вид заробітку.

• Малі накладні витрати – цей бізнес не вимагає оренди приміщень, перевезення вантажів, витрат на амортизацію, пальне та інше. Всі операції проводяться за комп'ютером чи смартфоном в режимі онлайн.

• Надання кредитних коштів – інакше називається кредитним плечем. Розмір кредиту може бути більше суми депозиту в 1000 раз, що не запропонує ні одна банківська установа. Відсотки і комісія за використання коштів не стягується.

Недоліки ринку Форекс

• Велика ступінь ризику – недосвідченість, перебої в роботі техніки, не спрацювання ордера, помилка терміналу та інші казуси можуть призвести до втрати грошових одиниць. Щоб це звести до мінімуму, необхідно вибрати хорошого брокера. Робота з надійними компаніями допоможе уникнути деяких неприємних моментів.

• Для успішної роботи на валютних ринках потрібно приділяти багато часу на навчання і стартовий капітал. Для ознайомлення з термінологією, automatický obchodní systém, технічними моментами може і не знадобитися багато часу, але, щоб зрозуміти суть трейдингу, можна витратити не один рік.

• Капіталовкладення – кількість зароблених грошей повністю залежить від тієї суми, яка була покладена на депозит. Чим вона вища, тим дохід більше, при цьому значно зменшуються ризики. Якщо дохід стає стабільним, то можна зайнятися залученням інвесторів, які будуть спонсорувати торгівлю за певний відсоток від прибутку.

Не один бізнес не обходиться без ризиків. Але при правильному його веденні їх можна звести до мінімуму. Так і при роботі на ринку Форекс. Розсудливий підхід і правильне вкладення коштів призведуть трейдера до успіху.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!