На правах реклами

Заробіток онлайн: як не стати жертвою шахраїв на валютному ринку

3729 0
Всім відомо, що гра на валютному ринку Форекс пов'язана з ризиками. Це стосується не тільки торгівлі, але і людей, які є учасниками ринку. Серед них нерідко зустрічаються шахраї, які хочуть обманним шляхом заробити грошей на довірливих і недосвідчених трейдерах. То ж як не потрапити в пастку?

Професійні гравці знають, як розпізнати таких людей і не дати їм можливості поживитися своїми грошима. Шахраї можуть діяти на ринку як самостійно, так і від імені неблагонадійної брокерської контори. Вони знають слабкі місця тих, хто хоче якнайшвидше заробити і не соромляться виставляти навіть найбезглуздіші пастки. На жаль, багато новачків на них попадаються.

Як не стати жертвою шахрая на валютному ринку?

Ніколи не забувайте про те, що Форекс — це не легкі гроші, на відміну від виграшу в eurojackpot. Ті, хто обіцяють швидкі і великі заробітки, повну відсутність ризиків, швидше за все заробляють гроші нечесним способом.

Продаж інсайдерської інформації. Найчастіше це чистої води обман. Така інформація являє собою звичайні новини, які можна знайти на передових сайтах. Трейдеру не слід довіряти таким продавцям повітря, а докласти зусиль і самому проаналізувати ринок, використовуючи різні джерела інформації.

Дорогі курси, які обіцяють новачкам миттєво навчитися працювати з ринком і заробляти на біржі. З яким би капіталом трейдери не починали торгівлю, і який би запас знань не мали, збитки — це те, чого не уникнути. На практиці миттєво забувається вся теорія з підручників і курсів, тому для того, щоб вона спрацювала, потрібно напрацьовувати досвід.

Дуже низький спред також є характерним прикладом шахраїв. Низька комісія за угоду може обернутися великими збитками в майбутньому. Завжди порівнюйте комісійні збори з авторитетними і надійними брокерськими конторами. Однак, якщо ви все ж хочете платити менше, не пошкодуйте часу на пошук інформації про брокера. На форумах можна знайти реальні відгуки про роботу контори і на їх основі зробити висновок про надійність брокера.

Найбільш поширена модель поведінки шахрайських брокерських контор — це набрати велику кількість клієнтів, отримати в розпорядження їхні гроші, а потім не відповідати на запитання і не виходити на зв’язок. Розпізнати такого брокера досить важко, так як на перших порах у трейдерів не виникає жодних сумнівів щодо його доброчесності. Тому варто звертати увагу на те, як довго функціонує брокерська компанія.

Також звертайте увагу на торгові умови. Занадто великі комісійні збори забезпечать дохід тільки брокеру, але ніяк не трейдеру. Оплачуючи великий відсоток конторі, трейдер терпить істотні збитки, так що навіть прибуткові угоди не принесуть бажаного результату.

Якщо початківці-трейдери прислухалися б до вищевказаних порадам, то випадків обману, можливо, було б куди менше. Проблема в тому, що шахраї знаходять все нові способи "заманювання" довірливих клієнтів, а ті, у свою чергу, шукають легкі шляхи заробітку, такі як powerball lotteri.

Щоб уберегти себе від таких контор, довіряйте тільки авторитетним брокерам і прокладайте шлях до успіху тільки своїми силами.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!