Зарплата та бізнес дружини. Що задекларував Андрій Садовий за 2019 рік

4492 0
Він і надалі не має нерухомості та автомобілів, на відміну від дружини Катерини Кіт-Садової.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Міський голова Львова Андрій Садовий подав щорічну декларацію про доходи за 2019 рік.

Читайте також: Андрій Садовий натякнув, що знову балотуватиметься на міського голову Львова

Зокрема його дружина Катерина Кіт-Садова задекларувала будинок, площею 660 кв. м та вартістю 4,5 млн грн, у якому проживає сім’я Садових, земельні ділянки площею 702 кв. м та вартістю 504,5 тис. грн, 43 кв. м та вартістю 65 тис. грн, 301 кв. м та вартістю 427,4 тис. грн.

Також на дружину записані два авто сім’ї: Merсedes-Benz 2012 року та Skoda 2017 року. Їх вартість оцінюють 667,5 тис. грн та 968,7 тис. грн відповідно.

Катерина Кіт-Садова є власницею й акції ПАТ «Телерадіокомпанія Люкс» та ПАТ «Радіокомпанія Люкс». Також дружина вказана як бенефіціарна власниця восьми компаній, що працюють у галузі медіа. 

На посаді міського голови Андрій Садовий у 2019 році заробив трохи більше мільйона гривень, а його дружина – більше 7 млн грн. У готівці Катерина Кіт-Садова триває 10 тис. доларів, 150 тис. грн, а на банківських рахунках – майже 2,5 млн грн.

Читайте також: Садовий запропонував Саакашвілі провести експеримент із реформами у Львові

Також у двох банках сім’я має кредит 408 тис. грн та 7,7 тис. грн. Натомість Андрій Садовий задекларував торгову марку «Самопоміч» та зазначив, що є членом ГО «Інститут просвіти», ГО «Об’єднання Самопоміч» та БФ «Інститут розвитку міста».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!