Політична реклама

Зарплатню українцям півдвищують раз на кілька років

1098 0
В Україні офісні працівники на надбавку до зарплати можуть розраховувати один раз на кілька років. Про це повідомляє міжнародний кадровий портал.

Опитування показало, що українські компанії працівникам зарплату підвищують рідко. Раз на кілька років надбавку до зарплати отримують 33% опитаних, 29% - не частіше разу на рік. І тільки 7% компаній переглядають зарплату співробітників раз у півроку.

При цьому майже чверть компаній взагалі не підвищує зарплату своїм співробітникам. Серед популярних причин для підвищення - корпоративна політика перегляду зарплат або виконання планів та ключових показників ефективності.

Ще однієї третини респондентів готові підняти зарплату після суттєвого збільшення навантаження. Можна зауважити, що 7% працівників можуть попросити надбавки без особливих на то причин.

Джерело: ТСН

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!