Засобів захисту в опорних лікарнях Львівщини, де є хворі з Covid-19, вистачить на місяць

2063 0
На Львівщині визначили 14 медичних закладів для госпіталізації пацієнтів з Covid-19, які завантажені приблизно на 40%.
Фото: Закарпаття.Онлайн

Фото: Закарпаття.Онлайн

Лікарні Львівщини, які визначені опорними для боротьби із Covid-19, забезпечені засобами індивідуального захисту й медикаментами на один місяць, якщо кількість пацієнтів не зростатиме. Про це повідомив в ефірі UA:Українське радіо Львів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

«По Львівській області можемо говорити, що опорні лікарні приблизно на один місяць забезпечені при такому навантаженні», – каже він.

На Львівщині визначили 14 медичних закладів для госпіталізації пацієнтів з Covid-19, які завантажені приблизно на 40%. За словами Ореста Чемериса, зараз цей перелік хочуть збільшити ще на 11 лікарень.

Нагадаємо, що станом на ранок 25 червня у Львові та у Львівській області коронавірусну хворобу лабораторно підтвердили у 4 627 людей. За минулу добу проведено 800 ПЛР-тестів, з яких 630 – нові проби. Усього позитивних результатів – 204, з нових – 129 (серед них 51 у львів’ян). Також у лабцентрі зберігається черга із 900 проб.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!