Заступник голови ЛОДА йде працювати в Міністерство розвитку громад

2165 0
Із 27 вересня він був заступником голови ЛОДА.
Фото: Форум місцевого розвитку

Фото: Форум місцевого розвитку

Заступник голови ЛОДА Василь Лозинський стане заступником міністра розвитку громад і територій Дениса Шмигаля. Відповідну декларацію він подав учора, 25 лютого.

Читайте також: Державне агентство розвитку туризму очолить львів’янка Мар’яна Олеськів

Із 27 вересня він був заступником голови ЛОДА, спершу Маркіяна Мальського, а потім – Максима Козицького. До того працював в Департаменті фінансів ЛОДА.

Василь Лозинський народився 14 лютого 1986 року. Закінчив Львівський університет за спеціальністю «міжнародні економічні відносини», згодом також здобув юридичну освіту.

Працював у Львівському університеті внутрішніх справ, потім – у Міністерстві фінансів, згодом – в управлінні економіки та інвестицій ЛОДА та в управлінні економіки та промислової політики ЛОДА. Також певний час очолював департамент економічного розвитку та інвестиційної політики ЛОДА. Василь Лозинський одружений, має сина і доньку. 

Читайте також: Як може змінитися Львівщина. ЛОДА подала до Кабміну перспективний план області

Нагадаємо, 4 лютого міністром призначили львів’янина Дениса Шмигаля. Раніше цю посаду обіймала Альона Бабак, заступником якої був колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. Його звільнили 13 лютого.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!