Заступник командира УДА з Львівщини Андрій Гергерт помер після боротьби з раком

2967 0
Йому поставили діагноз – рак шлунку.
фото: фейсбук

фото: фейсбук

Заступник командувача Української добровольчої армії, командир 8-го окремого батальйону «Аратта» Андрій Гергерт (Червень) родом із Миколаєва на Львівщині помер після тривалої хвороби. Йому було 42 роки. Про це йдеться в повідомленні батальону у Фейсбуку.

«Дорогі побратими, друзі, патріоти України, з сумом повідомляємо, що зупинилось серце нашого комбата друга Червня Андрій Гергерт. Українська земля втратила великого сина, відважного воїна, відданого батька та люблячого чоловіка. Небесний батальйон доповнив ще один Герой України, який віддано захищав незалежність Батьківщини», – йдеться в дописі.

Андрій Гергерт довгий час боровся з важкою хворобою. Йому поставили діагноз – рак шлунку. Помер він у Відні, де лікувався. У чоловіка залишилася дружина та четверо дітей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!