Заступник мера, нардеп, підприємець. Хто ще змагатиметься у Львові за місце у Верховній Раді

3005 0
У Львові стають відомі прізвища кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах.
Фото: censor.net

Фото: censor.net

Сьогодні про намір балотуватись до Верховної Ради заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко. Номер його округу – 115 (район Сихів, частина Личаківського району).

Перед тим про намір йти до ВРУ оголосив депутат Львівської міської ради від «Народного Контролю» Валерій Веремчук. Також раніше партія «Самопоміч» та «Громадянська позиція» намагались домовитись про узгоджених кандидатів в округах.

«Я думаю, що було би дуже корисно мати порозуміння між демократичними силами стосовно одного кандидата на окрузі. От таку розмову ми провадимо, спілкуємось», – зазначив Андрій Садовий у матеріалі «Чи допоможуть "Самопомочі" нові обличчя потрапити до Ради?» у «Українській правді».

Однак у Львові партії таки матимуть своїх кандидатів, наприклад у 116-му окрузі (Залізничний район) із Валерієм Веремчук (узгоджений кандидат від «Народного контролю» та «Громадянської позиції») змагатиметься Ірина Подоляк («Самопоміч»).

Мають намір йти у львівських округах також й інші народні депутати – Микола Княжицький, Михайло Хміль, Тарас Стецьків. Серед підприємців, участь у парламентських виборах прогнозують очільнику будівельної компанії «Ріел» Ростиславу Мельнику та генеральному директору AT «Троттола» Ярославу Рущишину.

Після з’їзду Української галицької партії, який запланований на 6 червня, також стане відомо, хто з цієї політичної сили приєднається до партії Святослава Вакарчука «Голос».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!