Заступник міністра освіти звільнився після скандалу через фото з помічницею

7928 0
Напередодні він зі своєю помічницею Христиною Тишкун були на прийомі у львівській мерії. Тоді мережу збурив зовнішній вигляд помічниці, яка одягла відверту сукню.
фото: фейсбук христини тишкун

фото: фейсбук христини тишкун

Кабінет міністрів звільнив заступника міністра освіти і науки України Ігоря Гарбарука за його власним бажанням. Напередодні він зі своєю помічницею Христиною Тишкун були на прийомі у львівській мерії. Тоді мережу збурив зовнішній вигляд Тишкун, яка до міськради одягнула відверту сукню. Про це повідомила депутатка від партії «Слуга народу» Юлія Гришина.

«Щойно заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука було звільнено Кабміном за його заявою», – йдеться в її повідомленні.

Ігор Гарбарук та Христина Тишкун приїздили до Львова 24-го грудня, аби подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах. Після спільного фото з посадовцями (міським головою Андрієм Садовим, його першим заступником Андрієм Москаленком, очільником департаменту освіти Львівщини Олегом Паскою) мережею пройшла хвиля критики, користувачі обурилися зовнішнім виглядом помічниці міністра.

Вона обрала чорну відверту сукню з глибоким декольте, високі підбори та червону помаду. 

Відповідне фото Тишкун також опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, де у коментарях вказала, що у міськраду вважала за потрібне вдягнутися так, як їй зручно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!