Заступниками голови ЛОДА можуть стати двоє юристів з бізнесу Козицьких

2226 0
Андрій Годик та Юрій Бучко працюють у низці компаній, що займаються альтернативною енергетикою.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Андрій Годик та Юрій Бучко подали в НАЗК декларації як кандидати на посади першого заступника і заступника голови ЛОДА Максима Козицького відповідно.

Обидвоє чоловіків є юристами і працюють у структурах, що належать до родинного бізнесу Козицьких в альтернативній енергетиці.

Читайте також: Львівську ОДА очолив Максим Козицький. Біографія, статки

Так, у декларації Андрія Годика місцем роботи вказано ТзОВ «Еко-Оптіма», а за сумісництвом і «Західнадрасервіс», ПП «Нордік», «Радехівська сонячна станція» та інші компанії з однієї структури.

У декларації Юрія Бучка ідеться про роботу в ПП «Нордік», «Самбірській сонячній станції – 2», ТОВ «Карпатський вітер» та інших.

Читайте також: Вітер змін: як за 100 кілометрів від Львова працює вітроелектростанція

Додамо, зараз заступниками голови ЛОДА Максима Козицького є Іван Собко та Василь Лозинський, які залишились на своїх посадах після звільнення з посади керівника області Маркіяна Мальського, а також Тарас Грень і Юрій Холод.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!