Заступником керівника поліції Львівщини став поліцейський із Хмельниччини

4176 0
Дмитро Міхалець також очолював патрульну поліцію в Івано-Франківській області.
Фото: Дмитро Міхалець/Фейсбук

Фото: Дмитро Міхалець/Фейсбук

Сьогодні, 21 листопада, керівник ГУ Нацполіції у Львівській області Василь Віконський представив т. в. о. заступника начальника поліції Львівщини, яким призначили старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

Читайте також: Андрію Садовому вручили підозру у зловживанні владою

29-річний Дмитро Міхалець працює в поліції з 2015 року. За цей час він був очільником патрульної поліції Івано-Франківської області, а у Хмельницькій працював начальником управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції. Має вищу юридичну освіту.

Також Василь Віконський представив нового начальника управління кадрового забезпечення ГУ Нацполіції Львівщини 38-річного підполковника поліції Володимира Жданова.

Володимир Жданов працює в органах МВС з 1999 року, Раніше був заступником начальника управління кадрового забезпечення ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

Додамо, сам Василь Віконський до призначення на посаду керівника ГУ Нацполіції Львівщини очолював поліцію Хмельницької області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!