Заступнику директора Львівського аеропорту загрожує до 10 років позбавлення волі

2408 0
Затриманому на хабарі заступнику гендиректора з питань експлуатації ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Роману Зазуляку обрали запобіжний захід у вигляді арешту із визначенням застави в розмірі 128 тисяч гривень.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Вчора, 20-го квітня, слідчі прокуратури Львівської області повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України заступнику генерального директора з питань експлуатації ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького", якого 19-го квітня затримали при отриманні хабара в розмірі 40 000 гривень, інформує прес-служба прокуратури Львівської області. 

Роману Зазуляку також обрали запобіжний захід, передбачивши можливість внесення застави у розмірі 128 тисяч гривень. Крім того, суд відсторонив його від посади.

Читайте також: Заступника директора Львівського аеропорту затримали на хабарі 

Як повідомили у прокуратурі, Зазуляк вимагав та одержав хабар від представника суб’єкта господарювання за сприяння в підписанні актів виконаних робіт по ремонту приміщень аеропорту.

За вчинення вказаного злочину посадовцю ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!