Політична реклама

Зателефонувати до львівських міліціонерів можна буде через Skype

1510 0
Головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко пропонує, щоб міліція приймала скарги від громадян через Skype.

Про таку ідею, яка надійшла в управління, Зюбаненко написав у своєму блозі на офіційному сайті міліції Львова, повідомляє Zaxid.net.

Головний міліціонер зазначає, що подібна система вже діє у Нью-Йорку.

«Вважаю, це цікава ідея, яку можна втілити у новому міському управлінні. Там ми зробимо Skype-зв'язок із черговою частиною. Громадяни зможуть у режимі онлайн поспілкуватися із працівниками міліції. Це матиме юридичну силу», – наголосив головний міліціонер Львова.

Також, за словами Зюбаненка, раз в тиждень, і керівники будуть виходити на такий зв'язок. «Замість того, щоб прийти на особистий прийом, ви зможете просто скориставшись Інтернетом обговорити своє питання зі мною чи кимось із моїх заступників, не виходячи із дому», – сказав начальники міського управління міліції Львова Сергій Зюбаненко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!