Затоплений зливою Львів: ситуація у районах міста

2364 0
Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, за добу по місту Львову випало 39 мм опадів, що становить 64% до норми за місяць. Відповідно до інформації районних адміністрацій, у місті зафіксували кілька випадків замулення дощоприймачів. Комунальні служби вчора впродовж дня розчищали дощоприймачі від нанесеного водою листя.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

«У нашому Сихівському районі було замулення дощоприймачів на вул Зеленій в районі «Арсену». По 2 будинках були скарги на забиті зливні системи. Вчора комунальні служби двічі виїжджали, аби розчистити дощоприймачі», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

У Шевченківському районі міста також протягом дня працювали усі ЛКП. «Було сильне замулення на вул Під Голоском, там водою нанесло піску. Було 12 скарг на дахи – ринви не справлялись з кількістю води», – розповів голова Шевченківської РА Олександр Удовенко.

Читайте також: Якою буде погода цього тижня у Львові. Інфографіка

«Сильно замулився дощоприймач на вул Виговського, 41. Виїжджали служби, все прочистили. Інших неординарних ситуацій в районі не було», – розповіла Надія Банах, голова Залізничної РА.

«Забився дощоприймач на вул Пекарській. Служби виїхали, почистили. Також у районі впало одне дерево, на щастя, ніхто не постраждав», – зазначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

Читайте також: Як Львів затопило після дощу. Фото

«Було затоплення дощоприймачів на вул Городоцькій, Стефаника, Джерельній. Замулені дощоприймачі почистили», – додав Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

«Було сильне нагромадження води на вул Сахарова-Вітовського-Коперника. Служби відтягнули автобус, який зламався посеред дороги. Почистили дощоприймачі», – розповів Орест Тимчишин, заступник голови Франківської РА.

 

Tvoemisto.tv збирає інформацію про те, які висновки зробили працівники комунальних служб та районних адміністрацій Львова, аби цієї осені не допустити подібних інцидентів.

Нагадаємо, львів’янам, будинки, квартири чи присадибні ділянки яких постраждали від негоди, варто звертатися на «гарячу лінію» міста 1580. При оформленні звернення важливо запам’ятати чи записати його номер, аби надалі відслідковувати перебіг вирішення проблеми.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!