Затримали замовника, організатора і виконавців замаху на «авторитета» Копитка

5034 1
Учора ввечері, 27 вересня, правоохоронці затримали замовника, організатора та виконавців замаху на Богдана Копитка, голову спостережної ради ВАТ «Львівський холодокомбінат».
фото: газета "Ратуша", фейсбук-спільнота "Варта1"

фото: газета "Ратуша", фейсбук-спільнота "Варта1"

Прокуратура й поліція розкрили замах на директора Львівського холодокомбінату Богдана Копитка. Затримано замовника, організатора і трьох виконавців убивства. Про це на брифінгу повідомили генпрокурор Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і перший заступник голови Нацполіціі Вадим Троян, – інформує видання «Лівий берег».

Читайте також: Замах на «авторитета» Копитка: які версії розглядає поліція

Затримання провели вчора ввечері, 27 вересня, в Київській області. Один із затриманих раніше служив у батальйоні «Айдар». За вбивство Копитка замовник, уродженець Львова, обіцяв заплатити 1,6 млн гривень. Причиною замаху Юрій Луценко назвав «боротьбу за сфери кримінального впливу».

Нагадаємо, 29 серпня у Старому Селі Пустомитівського району Львівської області вибухнув автомобіль-позашляховик. Унаслідок вибуху загинули троє людей, ще одного постраждалого госпіталізували. Правоохоронці цей інцидент спершу пов’язали з боротьбою між кримінальними авторитетами за вплив у регіоні. Раніше Микола Савельєв писав про деталі інциденту, версії, які опрацьовують, та труднощі слідства.


Читайте також:
29 Вересня, 2016 11:59
ПОГРАБОВАННИЙ НАРОД ГАНЬБА БІЗНЕЦМЕНАМ-ВОРАМ! ПРАВИЛЬНО РО[***]! ВСИХ НА ПЕРЕСАДЯТЬ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!