Затримання колаборанта та гучні вибухи в столиці. Головні події дня у Києві

769 0
Дайджест новин за 19 червня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Безпекова ситуація 

Ніч на неділю у столиці пройшла спокійно, однак зранку в деяких районах міста було чутно вибухи. Пізніше у Київській обласній військовій адміністрації повідомили: відпрацювала ППО по ворожому повітряному об’єкту.

Викриття колаборанта 

У Киівській області, повідомляють у Державній прикордонній службі України, прикордонники зупинили чоловіка, який планував підписати контракт із ЗСУ, щоб згодом перейти на сторону противника. 

«Щоб уникнути додаткових перевірок зрадник навіть нап’яв українську патріотичну футболку. Не допомогло. Тепер свої погляди донеччанин переповідатиме співробітникам СБУ», – пояснюють у відомстві.  

Відновлення роботи мостів

Із понеділка, 20 червня, у Києві відновлять автомобільний рух мостами Метро та Патона.

Після цього для автосполучення між лівим та правим берегами міста працюватимуть п’ять мостів, а саме: Дарницький, Північний, Південний, міст Метро та Патона. 

Дерусифікація 

Сьогодні завершується голосування за перейменування вулиць у Києві через додаток «Київ Цифровий». Перейменувати пропонують вулиці, назви яких пов’язані з росією та білоруссю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!