Затриманого на хабарі львівського викладача зобов’язали носити електронний браслет

2301 0
Підозрюваному загрожує до 10-ти років позбавлення волі без права звільнення від кримінальної відповідальності.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

50-річному доценту одного із львівських вишів, якого напередодні затримали за ситематичне хабарництво, Галицький районний суд міста Львова обрав запобіжний захід у два місяці домашнього арешту та електронний браслет. Про це інформує прокуратура Львівської області. 

Зловмисника затримали у четвер, 11 січня, у робочому кабінеті одного з львівських вищих навчальних закладів. Його підозрюють у отриманні неправомірної вигоди, яку чоловік отримав від студента. За 370 доларів викладач обіцяв допомогти скласти іспит та посприяти при захисті диплому. Під час обшуку в порушника виявили перелік студентів та 21 тисячу гривень.

Читайте також: Чи можна у Львові здати на водійські права без хабара?

Нині зловмиснику повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

За вчинений злочин підозрюваному загрожує до 10-ти років ув’язнення без права звідльнення від кримінальної відповідальності, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!