Затриманому на хабарі голові Залізничної райадміністрації загрожує до 10 років ув’язнення

1842 0
Раніше правоохоронці затримали Тараса Гниду за вимагання хабара у 105 тис. грн.
Фото: vbusk.com

Фото: vbusk.com

У Львові завершили досудове розслідування щодо підозрюваного у хабарництві голови Залізничної районної адміністрації Тараса Гниди. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Львівської області.

У результаті досудового розслідування Тарасові Гниді висунули звинувачення у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Читайте також: Що будуть ремонтувати у Залізничному районі Львова у 2018 році. Перелік

Обвинувальний акт для розгляду скерували до Франківського районного суду Львова для розгляду по суті. Санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі, терміном від п’яти до десяти років, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Нагадаємо, голову Залізничної РА Львова Тараса Гниду у березні цього року затримали за хабар у 105 тисяч гривень, за які він мав посприяти у веденні господарської діяльності та працевлаштуванні. На час слідчих дій його відсторонили від посади, а 30 березня він написав заяву на звільнення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!