Семеро спортсменів із Львівщини візьмуть участь в Олімпійських іграх у Токіо

2797 0
Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Сьогодні під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України затвердили поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020, серед них є семеро представників Львівщини. Про це повідомляє пресслужба НОК.

Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Читайте також: Львів’яни вибороли «золото» на Чемпіонату світу з фехтування на візках

Вітчизняні спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільній (та жіночій) греко-римській, важкій атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (веслувальному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

Зокрема, з Львівщини участь в Олімпіаді візьмуть семеро спортсменів:

  • Лівач Оксана – вільна боротьба
  • Черкасова Алла – вільна боротьба
  • Старікова Олена – велосипедний спорт
  • Горуна Станіслав – карате
  • Погранична Христина – художня гімнастика
  • Марченко Вероніка – стрільба з лука
  • Коростильов Павло – стрільба кульова

 

Із поіменним складом Олімпійської збірної України можна ознайомитися за цим посиланням. Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!