Завершення ремонту в метро та особливості роботи дитсадків. Головні події дня у Києві

618 0
Дайджест новин за 22 вересня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Повідомлення про підозру столичному блогему за дискредитацію ЗСУ

Служба безпеки України повідомила про підозру столичному блогеру, який знімав для росЗМІ провокативні стріми з дискредитацією ЗСУ. «Він знімав провокативні відео під час руху військових колон або автотранспорту українських захисників на території столичного регіону. У своїх стрімах він ображав наших оборонців, а також намагався фіксувати їх обличчя та номерні знаки автомобілів. Відзняті «сюжети» викладав на власній інтернет-платформі та у соцмережах. Кремлівські пропагандисти використовували цей контент для підготовки замовних ефірів і фейкових «новин», – розповіли деталі в СБУ.

Робота дитсадків 

У столиці вже працюють 349 дитячих садочків, які відвідують близько 15 тисяч дітей. 

Нова кругова розв’язка на вул. Вершигори 

Працівники КП ШЕУ Дніпровського району влаштували «острівець» кругового руху по вул. Петра Вершигори. Роботи виконано згідно зі змінами схеми організації руху та щоби уникнути ускладнень в русі транспорту. 

Часткове обмеження руху транспорту на Оболонському проспекті

На Оболонському проспекті до 12 жовтня частково обмежили рух транспорту. Дорожники розпочинають оновлення проспекту: облаштування покриття виконуватимуть на ділянці від вулиці Вербової до проспекту Степана Бандери. Під час ремонту рух транспорту на цій ділянці Оболонського проспекту частково обмежать. Роботи виконують в одному напрямку. За сприятливих погодних умов роботи планують закінчити 12 жовтня. 

Завершили ремонт ескалаторів на пересадочному вузлі «Золоті ворота» – «Театральна»

З четверга, 22 вересня, пересадочний вузол метро «Золоті ворота» – «Театральна» в столичному метрополітені запрацював у звичайному режимі. Капітальний ремонт ескалаторів завершили.

Вибухи в області

Жителі Київської області могли чути вибухи. Їх причина – навчання саперів. Вони відпрацьовували навички вилучення і ліквідації вибухонебезпечних предметів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!