Політична реклама

Завершити ремонти вулиць Пасічної та Богданівської у Львові неможливо через брак коштів

1125 0
Завершити ремонт вул. Богданівської у Львові неможливо, оскільки на ці потреби не надійшли державні кошти.

Вул. Богданівська та вул. Пасічна були включені в план ремонту доріг до Євро-2012. Мали бути виділені кошти, були затверджені бюджетні призначення, на обох вулицях покладено по два шари асфальту. Але роботи зупинилися, – сказав голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Компанії «Онур», яка проводила ремонтні роботи на вулиці, заборгували 7,5 млн грн.

За словами чиновника, покласти третій шар асфальту наразі немає ні грошей, ні можливостей. Як тільки будуть гроші – роботи завершать. На дорозі поставили знаки, щоб люди орієнтувались, що каналізаційні люки там розташовані вище за асфальт. Коли покладуть третій шар, це вирівняють.

На запитання про ремонт вул. Дорога Кривчицька Іван Лозинський сказав, що її планували зробити перед ремонтом вул. Тракт Глинянський. Однак, наголосив голова Личаківського району, на сьогодні проплати для комунальних підприємств заблоковані казначейством.

Ремонтувати вул. Богданівську  розпочали 17 липня 2012 року, роботи тривали до вересня.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!