Завідувачем нового пологового у Львові став відомий акушер-гінеколог Вальдемар Надіжко

19866 0
У відділенні є 10 післяпологових кімнат, 3 пологових зали і 2 операційних.

Завідувачем нового пологового відділення у Львові, у лікарні Святого Миколая, що на вул. Пилипа Орлика, став відомий акушер-гінеколог Вальдемар Надіжко. Нове пологове відділення відкрили 24 серпня, на День Незалежності, і від тоді тут уже народилося семеро немовлят. Про це Тvoemisto.tv повідомили у лікарні.

За словами директора лікарні Святого Миколая Івана Міськіва, у лікарні є всі напрямки, які стосуються неонатальної допомоги – і пологове відділення, і кардіохірургія. Загалом у відділенні є 10 післяпологових кімнат, 3 пологових зали і 2 операційних. Відділення забезпечене всім необхідним обладнанням.

«На жаль, є патології, при яких медичну допомогу треба надати максимально швидко. Тепер це можна зробити у нас і не потрібно дитинку транспортувати в інші заклади», – каже Іван Міськів.

Читайте також: У Львові на базі дитячої лікарні відкрили нове пологове відділення

За його словами, кінцева мета – це розвиток фетальної хірургії, тобто хірургії плоду. Якщо у дитинки, яка ще знаходиться в утробі матері виявили певну патологію, її можна буде відкорегувати.

Від початку роботи до нового пологового відділення уже звернулося 203 жінки, яких проконсультували і вони очікують на пологи. Як зазначили у лікарні, у них є ліцензія на акушерство і гінекологію, яка й включає пологи.

Нагадаємо, що нове пологове відділення відкрили 24 серпня. Із власних джерел Tvoemisto.tv стало відомо, що офіційне відкриття центру заплановане на початок вересня, хоча у лікарні та Першому ТМО не коментують.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!