Завтра − другий тур виборів президента. Де переглянути програми кандидатів

2503 0
Сьогодні, 20 квітня, в Україні «День тиші», коли заборонена будь-яка політична агітація за будь-кого з кандидатів.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Громадська організація «Центр Ua» розробила онлайн-інструмент «Вибори 2019. За кого голосувати?», де можна знайти програми обох кандидатів у президенти України у одному місці.

Читайте також: Майже казка. Про що говорять передвиборчі програми Зеленського та Порошенка

Онлайн-інструмент дозволяє проаналізувати позиції кандидатів у 22 галузях, які входять до компетенції Президента згідно із Конституцією (ст. 106) та іншими законами України, та пройти онлайн-тест, сформувати власну політичну програму і в фіналі побачити Топ-3 кандидати, програми яких збігаються з власними позиціями.

Переглянути програми кандидатів можна за посиланням. Серед галузей, які аналізували розробники, – співпраця з ЄС, Росією та НАТО, безпека, правосуддя, культурна політика, свобода слова, ринок землі та інше.

Читайте також: Як пройшли дебати між Порошенком та Зеленським. Повна розшифровка

Нагадаємо, завтра, 21 квітня відбудеться другий тур виборів Президента України, у якому обиратимуть між шоуменом Володимиром Зеленським та чинним президентом Петром Порошенком. Виборчі дільниці працюватимуть із 8:00 до 20:00. Сьогодні, 20 квітня, в Україні «День тиші», коли заборонена будь-яка політична агітація за будь-кого з кандидатів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!