Завтра – останній день, коли можна змінити місце голосування. Як це зробити

1645 0
Якщо ви з певних причин не зможете прийти 21 квітня на виборчу дільницю за місцем реєстрації, оберіть зручну ДВК та повідомте відділ реєстрації виборців.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

Перед другим туром виборів президента України, що відбудеться 21 квітня, українці, які хочуть проголосувати не за місцем реєстрації, мають повторно змінити місце голосування у центрах реєстрації. І завтра – 15 квітня – останній день для цього.

Читайте також: Хто лідирує у президентській гонці. Біографія, декларації, програми

Для тимчасової зміни місця голосування необхідно прийти у районний відділ реєстру виборців за місцем, де розташована обрана вами для голосування ДВК, і написати відповідну заяву. При собі потрібно мати:

  • паспорт або інший документ, що посвідчує особу (військовий квиток, тимчасова посвідка на проживання),
  • документ, що підтверджує обгрунтованість вашого прохання про тимчасову зміну місця голосування (довідка з роботи, місця навчання, договір оренди квартири, право власності на нерухомість, путівка в санаторій тощо),
  • копії паспорта та документу для підтвердження.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!