Політична реклама

Завтра ансамбль "Мрія" у Львові відзначить 65 річницю

3057 0
28 квітня 2012 року в приміщенні МПК ім. Г. Хоткевича відбудеться ювілейний концерт Народного ансамблю танцю "Мрія" з нагоди 65 річниці від часу заснування. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме медіа-портал "Твоє місто" за сприяння виставкової компанії "ExpoLviv" та технічної підтримки "Інтертелеком".

Репертуар ансамблю - це народно-сценічний танець, сюжетні хореографічні композиції, пов’язані з історією та традиціями українського народу. Участь у багатьох фестивалях та конкурсах розширює репертуарну палітру ансамблю: “Сюїта польських танців”, “Російська сюїта”, “Танець на полях сомбреро”, “Арагонська хота”. Своє 65-річчя Народний ансамбль танцю “Мрія” зустрічає повним творчих ідей, з натхненням працюючи на ниві аматорського хореографічного мистецтва.

У Золотий фонд репертуару ансамблю ввійшли "Чарівниця", "Чіпак", "Танець з дзвіночками" у постановці заслуженого діяча мистецтв Анатолія Бондарева. Художній керівник - Ірина Колеснікова.

Початок концерту 28 квітня 2012 року о 18:00. Онлайн-трансляцію дивіться на головній сторінці сайту www.tvoemisto.tv.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!