Завтра біля Академії сухопутних військ у Львові відбудеться урочистий марш

1469 0
Через марш на вул. Стрийській тимчасово обмежать рух.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

До 30-річчя Дня Незалежності України завтра, 23 серпня на кількох вулицях Львова буде ситуативне перекриття руху. Деякі маршрути громадського транспорту курсуватимуть зі змінами.

Зокрема, для проведення урочистого маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів з 7.00 по 10.00 перекриють вул. Стрийську – на ділянці від вул. Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. Так, тролейбус № 25 у вказаний час не курсуватиме, а автобусні маршрути №3А, 18 і 44 об’їжджатимуть закриту ділянку вул. Стрийської по вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Чмоли та у зворотному напрямку.

Читайте також: В Україні до Дня Незалежності друкують книгу про народних Героїв України

Окрім цього, 24 серпня через великий святковий концерт на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська знову ж таки буде перекрита – на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану. Детальніше про всі обмеження в русі у святкові дні у Львові – читайте за посиланням.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv робило фоторепортаж з репетиції маршу військовослужбовців. Як це було – читайте за посиланням

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!