Завтра частина Львова буде без води. Адреси

13603 0
«Львівводоканал» проводитиме планові роботи.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Завтра, 1 жовтня, у Львові буде призупинене водопостачання у частині Галицького і Шевченківського районів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Через планові роботи зі встановлення запірної арматури діаметром 600 мм на вул. Під Дубом – Джерельна буде призупинено подачу води на території, обмеженій вулицями: Базарна, Балабана, Під Дубом, Хімічна, Бальзака, Єрошенка (Спорткомплекс), Клепарівська, Батуринська, Грекова, Ветеранів, Водна, Броварна, Крехівська, Леонтовича, Рапопорта, Кучера, Хорватська, Золота, Єрошенка, Пстрака, Кортумівка, Шевченка (від № 2-62; № 1-5), Джерельна та прилеглих до них.

Води не буде з 9:00 до 20:00.

Окрім того, буде призупинено водопостачання до вул. Стрийська – Сокільницька. Це пов'язано із плановими роботами з переключення новозбудованої ділянки водопроводу діаметром 250 мм на вул. Стрийська, 202. У частині Франківського району Львова, обмеженій вул. Стрийська (№150-338) та Сокільницька, води не буде із 9:00 до 19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!