Завтра частина Львова буде без води: перелік вулиць

2905 0
За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», завтра, 28 липня, поводитимуть роботи з переврізки новозбудованого водопроводу на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Навроцького. У зв’язку з цим частина Львова лишиться без водопостачання.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Завтра, 28 липня, з 10:00 год. до 20:00 год. буде припинено подачу води у Сихівський район, обмежений вулицями: Навроцького, Угорська. Карбишева, Тернопільська, Героїв Крут, Литвиненка, Танячкевича, Луганська, пр. Червоної Калини (від будинків №22 до №33), Рахівська, Бережанська, Колодзінського, Бруснична, Козловського, Ромашкова, Райдужна і прилеглі до них.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачення і сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконання аварійно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, у «Львівводоканалі» створили окремий call-центр для прийому показів лічильників та надання роз’яснень щодо нарахування за послуги водопостачання та водовідведення. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!