Завтра частина Шевченківського району залишиться без водопостачання

1869 0
Завтра, 26 вересня, у зв'язку з проведенням переврізки новозбудованих ділянок водопроводу на вул. Б. Хмельницького з 10:00 до 19:00 год. буде припинено подачу води в частину Шевченківського району. З пониженим тиском вода буде подаватись в Личаківський район міста.

Так, води не буде у Шевченківському районі, обмеженого вулицями Б. Хмельницького, 56-188, 83-225 – Донецька – Промислова – Волинська – Бобинського – Дублянська  - Зустрічна – Сміла – Погідна – Равська – Діамантова – Нафтова, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З пониженим тиском вода буде подаватись в Личаківський район міста, обмежений вулицями Пластова - Польова – Новознесенська – Ковельська – Васильченка – Метлинського та прилеглі до них вулиці.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води, сподівається на розуміння та просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!