Завтра частину вулиці Яворницького перекриють через ремонт. Схема об'їзду

1434 0
Вулицю відкриють для проїзду 1 вересня.
Фото: лмр

Фото: лмр

Від завтра, 1 лютого, частину вулиці Яворницького перекриють для проїзду. Причиною є роботи з капітального ремонту.

Джерело: пресслужба ЛМР

На вулиці замінять усі інженерні мережі та облаштують нове дорожнє покриття. Роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість становить 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Читайте також: Стало відомо, які вулиці цього року планують відремонтувати у Львові

«Найперше тут триватимуть земляні роботи для заміни комунікацій, зокрема каналізації, яка перебуває в аварійному стані на глибині 3 м. Також замінять усі приєднання інженерних мереж до будинків. Після заміни мереж постелять нове дорожнє покриття, облаштують тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі постелять асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ», – зазначив в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР Іван Матківський.

На час виконання проїзд вулицею перекриють до 1 вересня від будинку №8 до вул. Караджича. Об’їзд приватного транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Додамо, що ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну, відповідно до Постанови Кабінету міністрів України, призупинили фінансування робіт.

Нагадаємо, що навесні цього року на вулиці Богдана Хмельницького (від вул. Промислової до вул. Липинського) планують облаштувати дорожне покриття, антипаркувальні стовпці, зробити розмітку, поставити знаки і прокласти лінії зв’язку. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!