Політична реклама

Завтра через Львів проходитиме живий ланцюг. Маршрут

1612 0
Завтра, 29 листопада, студенти організують живий ланцюг, який з’єднає Україну та Євросоюз. Всі охочі зможуть долучитися до цієї акції.

Ланцюг починатиметься в Києві і закінчуватиметься на кордоні, він проходитиме через Львів. 

Як повідомляють організатори, живий ланцюг у Львові відбудеться о 12 год. в п`ятницю. Збір на 11 год. за такими зупинками по вулицях Б. Хмельницького - Липинського - Проспект Чорновола - Вул Городоцька.
Вул Б. Хмельницького.

Галицьке перехрестя – «Весна» – Вул Липинського.

АС2 - вул. Миколайчука - БТІ - вул. Бетховена – вул. Липинського_ вул. Замарстинівська – Шевченківська адміністрація 
Проспект Чорновола

вул. Хімічна - Палац культури ім. Гната Хоткевича – площа 700 річчя - пр. Вячеслава Черновола –
Вул Городоцька.

Від Магнуса до церкви святої Анни (перерито, але там стати можна)- театр ім. Лесі Українки – Цирк - пл. Кропивницького - Приміський вокзал - вул. Смаль-Стоцького - вул. Городоцька _вул. Кульпарківська - вул. Народна - вул. Окружна – Мотозавод - вул. Вівсяна - вул. Вільхова - церква Воскресіння Господнього - вул. Станційна - Торговий центр - вул. Збиральна (або ТЦ МЕТРО, це дивлячись з якої сторони) - Кільцева дорога – далі йде кільце – с. Зимна Вода.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!