Політична реклама

Завтра діти з особливими потребами у Львові побачать льодове шоу

1348 0
У суботу, 7 грудня, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе акцію – «Зимова феєрія».

Захід має на меті дати дітям можливість відчути радість приходу зими та наближення новорічних свят, зокрема Дня Св. Миколая.

Під час заходу 40 дітей з особливими потребами, діти-сироти та діти з багатодітних  сімей переглянуть льодове шоу у Львівському державному цирку за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 83, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Захід дозволить зігріти великі серця особливих людей в холодну пору року, поділитися з ними новорічним настроєм в очікуванні свята. Окрім цього, це чудова нагода для дітей побачити справжню зимову казку», - розповідає Ольга Янківська, в. о. начальника відділу соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!