Завтра на Львівщину має приїхати президент Володимир Зеленський

1424 0
Дорогою до Трускавця Володимир Зеленський має оглянути трасу Львів – Пустомити – Меденичі, яку ремонтували впродовж кількох років, і завершили влітку 2020 року.
Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Завтра, 2 жовтня, на Львівщині із візитом перебуватиме президент України Володимир Зеленський. Він їде на велике засідання фракції «Слуги народу», яке стартувало сьогодні у Трускавці.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv львівський нардеп від «Слуги народу» Ростислав Тістик, у межах засідання планують обговорити низку законопроектів, а також кадрові питання.

Як стало відомо Тvoemisto.tv президент прилетить до Львова, а тоді поїде до Трускавця. Сьогодні там стартувало велике засідання фракції «Слуги народу». Ростислав Тістик каже, що дорогою Володимир Зеленський має оглянути трасу Львів – Пустомити – Меденичі, яку ремонтували впродовж кількох років, і завершили влітку 2020.    

«Дійсно, планується декілька засідань фракції, де піднімемо різні запитання, наскільки мені відомо, в тому числі і кадрові. Щодо ряду законопроєктів також хочуть порушувати питання», – каже нардеп.

Як пише УП, «слуги» будуть жити у Трускавці у трьох готелях: Rixos, «Міротель» та «Лісова пісня».

Водночас у Львівській ОДА не надають жодної інформації про приїзд президента.

Також за даними Тvoemisto.tv, всі служби у місті та області приведені до готовності через цей візит.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!