Завтра до Львова приїде Петро Порошенко

2663 0
Очікується, що президент візьме участь у Раді регіонального розвитку Львівщини.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Завтра, 23 лютого, до Львова приїде Петро Порошенко. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у прес-службі ЛОДА.

Цю інформацію, з посиланням на власні джерела, повідомили низка львівсьх ЗМІ. Він має взяти участь у Раді регіонального розвитку області, яка відбудеться на Арені Львів. На заході мають презентувати план розвитку Львівщини до 2021 року. Додамо, що >Tvoemisto.tv транслюватиме цю подію наживо.

«Точно не відомо, але на 90%, що це буде президент», – повідомили у прес-службі ЛОДА. 

Читайте також: Селфі з Президентом. Петро Порошенко відвідав Львів

Втім на сайті Адміністрації президента поки що немає офіційного анонсу про візит Петра Порошенка на Львівщину. Крім цього, за інформацією Червоноградської міської ради, президент із дружиною того ж дня відвідає Червоноград. У місцевому осередку БПП зазначають, що Марина Порошенко має взяти участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру, а Петро Порошенко виступить із промовою на Вічевій площі та покладе квіти до пам'ятника загиблим шахтарям. 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!