Завтра до Львова приїде Принц Князівства Ліхтенштейн. Чи перекриватимуть рух

3279 0
Це перший візит принца князівства Ліхтенштейн в Україну.
Фото: prm.ua

Фото: prm.ua

Завтра, 7 червня, до Львова з офіційним візитом приїде принц князівства Ліхтенштейн Алоїз. Про це інформує сайт Адміністрації Президента України.

За попередньою інформацією, принц має зустрітися з очільником області Олегом Синюткою та міським головою Львова Андрієм Садовим. Крім цього, Алоїз прогуляється центром міста, відвідає австрійську бібліотеку на вул. Лисенка, Родинний дім «Покрова» та міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. 

Читайте також: Наукові туристи. Як Львів заробляє на конференціях

Візит принца князівства Ліхтенштейн до України стане першим і має сприяти дипломатичним відносинам між обома державами.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Патрульної поліції Катерини Рибій, за маршрутом слідування кортежу ситуативно перекриватимуть рух.

Князівство Ліхтенштейн — мікродержава на заході Європи, що межує з Австрією на сході та Швейцарією на Заході. Форма правління — конституційна монархія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!