Завтра до Львова приїде Володимир Зеленський

3799 1
Офіційної програми візиту досі не оприлюднили.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

У четвер, 6 лютого, до Львова з робочим візитом приїде президент Володимир Зеленський. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

У коментарі Tvoemisto.tv уточнили, що офіційної програми візиту президента наразі немає, втім за інформацією Tvoemisto.tv завтра він представлятиме нового голову ЛОДА Максима Козицького. Уряд погодив його кандидатуру ще наприкінці року, втім відповідний указ президент ще не підписав.

Нагадаємо, що Максим Козицький подав відповідну декларацію ще 27 грудня. Він був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики та відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції – ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.


Читайте також:
7 Лютого, 2020 12:33
так крадій пенсій клоун-ЗЕлупа Х--У--Й--Л--О бу-га-га-га!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!