Завтра у Франківському району Львова обіцяють подати гарячу воду

3017 0
Згідно графіку проведення гідравлічних випробувань та усунення виявлених дефектів ЛКП «Львівтеплоенерго» планувало відновити постачання гарячої води усім споживачам до 16 травня. Проте мешканцям Шевченківського, Сихівського, Галицького та частково Личаківського районів гарячу воду подали ще 30 квітня, оскільки гідравлічні випробування у цих частинах міста завершили швидше, аніж планували. Лише у Франківському районі відновлення постачання гарячої води відтермінували у зв’язку із необхідністю ліквідувати виявлені дефекти. Як повідомила Tvoemisto.tv прес-секретар «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула, вже сьогодні до частини будинків у Франківському районі і мікрорайоні Новий Львів подали гарячу воду.

«Станом на 16:00 ЛКП «Львівтеплоенерго» відновило постачання гарячої води до 90 будинків у Франківському районі і до 5-ти - у мікрорайоні Новий Львів. Завтра цей процес продовжиться і якщо не виникне непередбачуваних обставин, то вдасться подати гарячу воду усім споживачам Франківського району Львова», - розповіла вона.

Як пояснила прес-секретар ЛКП, гарячу воду споживачам цього району не вдалось відновити раніше, адже необхідно було ліквідувати ті дефекти, що вимагають відключення води. Ліквідацію частини дефектів перенесли на період літніх ремонтів.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!