Завтра ховатимуть загиблого бійця батальйону «Львів»

2512 0
Завтра, 27 березня, у рідне місто Яворів привезуть тіло бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» прапорщика міліції Ігора Лехмінка, котрий героїчно загинув під час виконання службового обов’язку у зоні АТО.
фото: facebook (Міліція Львівщини)

фото: facebook (Міліція Львівщини)

Траурна колона у супроводі патрульних автомобілів ДАІ прибула сьогодні до Львова. Загиблого Героя зустрічали «живим ланцюгом» на київській трасі та супроводжували автоколоною.

Похорон загиблого бійця батальйону «Львів» відбудеться у суботу, 28 березня, о 12.00 годині у місті Яворові. Про час та місце проведення панахиди і прощання буде повідомлено додатково, – інформують на facebook-сторінці «Міліція Львівщини».

Прапорщик міліції Ігор Лехмінко, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» ГУМВС України у Львівській області, героїчно загинув 13 лютого під час несення служби у зоні проведення антитерористичної операції у місті Дебальцево Донецької області. Ігор Лехмінко добровільно вступив на службу у батальйон «Львів» наприкінці минулого року. Йому виповнився 41 рік. У чоловіка лишилися дружина і син.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!