Завтра кілька вулиць Львова будуть без води. Адреси

4406 0
Води не буде з 10:00 год до 16:00 год.

У вівторок, 28 лютого, з 10:00 год до 16:00 год не буде води на кількох вулицях Залізничного району міста та в с. Холодновідка. Тимчасове припинення водопостачання спричинене роботами із заміни запірної арматури на вул. Городоцькій, 355.

Джерело: Львівська міська рада

Зокрема, припинено подачу води буде до будинків на вулицях:

  • вул. Городоцька, 355а-б; 355/4; 355/5; 355/6; 355/7; 357; 359; 367а-б; 369; 371; 
  • вул. Зимноводівська
  • вул. Станційна
     

У селі Холодновідка не буде води на вулицях: Квітки-Основ'яненка, Тичини, Тесленка, Сірка(Котика), Сагайдачного, Вільде, Лугова, Полуботка, Грушевського, Галицька, Чорновола.

Читайте також: Що робити львів'янам у разі відсутності водопостачання. Перелік адрес з питною водою

Після завершення ремонту проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У цей період можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!