Політична реклама

Завтра Львів долучиться до Євросоюзу

1708 0
Завтра, 30 березня, у Міжнародному аеропорту «Львів» та ще шести аеропортах України місцеві оркестри одночасно виконають «Оду до радості» ("Ode to Joy").

Акція "ОДА ДО РАДОСТІ” має на меті вшанування пам'яті загиблих у Києві, підтримку єдності і цілісності України та відзначення підписання Україною політичної частини Асоціації з Євросоюзом. Про це повідомили на сторінці аеропорту "Львів" у Facebook.

О 13.00 в аеропортах Львова, Києва, Донецька, Одеси, Дніпропетровська та Харкова симфонічні оркестри одночасно виконуватимуть “Оду до радості”, написану Людвігом ван Бетховеном.

“Ода до радості” є офіційним гімном Євросоюзу; це твір, який звеличує єдність усіх людей, закликає до загального примирення, верховенства права і говорить про важливість стійкості у важкі часи. Послухати виконання “Оди” може будь-хто: акція буде відкритою; єдине, що потрібно зробити глядачеві, — приїхати в аеропорт у визначений час.

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького (новий термінал «А») гімн ЄС виконають Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів», диригент - Володимир Сивохіп, за роялем - Маркіян Мацех; вокал - камерний хор "Глорія".

Онлайн-трансляцію наживо дивіться на tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!