Завтра Львів попрощається з Героєм Павлом Русином

2513 0
Боронив територіальну цілісність України у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.
Фото ілюстративне: Роман Кайман

Фото ілюстративне: Роман Кайман

Львів попрощається з Павлом Русином, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Чин похорону розпочнеться завтра о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Павло Русин, львів’янин. Навчався у Ліцеї №21 Львівської міської ради. Закінчив університет «Львівська політехніка». Після завершення навчання проходив строкову військову службу.

У мирний час працював в одному з центрів обслуговування Товариства з обмеженою відповідальністю «Водафон Ентерпрайз Юкрейн» у Львові.

Боронив територіальну цілісність України у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

У Павла Русина залишилася мама.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!