Завтра Львів попрощається з Героєм Володимиром Гайслером. Що про нього відомо

5417 0
Чин похорону розпочнеться о 12.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

Завтра, 21 вересня, Львів попрощається з Володимиром Гайслером, який загинув у бою з російськими окупантами. Чин похорону розпочнеться о 12.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Мешканців закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Як повідомили у пресслужбі ЛМР, о 12.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, о 12.30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Біографічна довідка Героя

Володимир Гайслер (26.05.1971-15.09.2022)  – львів’янин, навчався у ліцеї №38 Львівської міської ради. Закінчив відокремлений структурний підрозділ «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «економіка підприємства». Після завершення навчання протягом двох років проходив військову службу. У мирний час працював контролером, згодом – слюсарем лічильників у публічному акціонерному товаристві «Львівгаз».

Із початком агресії росії виконував бойові завдання в зоні АТО у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Після початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Боровся із російськими окупантами у лавах 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Володимира Гайслера залишилися дружина та двоє синів.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!