У Львові прощатимуться з військовим Павлом Ткаченком

3357 0
Павлові було 32, він разом із сім’єю проживав у місті Дружківка Донецької області.
Фото: Твоє Місто

Фото: Твоє Місто

Сьогодні, 24 жовтня, Львів попрощається з Героєм Павлом Ткаченком, який загинув в бою, захищаючи Україну.

Джерело: ЛМР

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Міська церемонія прощання з Героєм на площі Ринок відбудеться об 11:30. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. 

Павло Ткаченко (25.12.1990-12.10.2022). Уродженець міста Маріуполя Донецької області. Після отримання середньої освіти працював на будівництві, був різноробом. Разом із сім’єю проживав у Дружківці Донецької області. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів.

Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 17-го окремого мотопіхотного батальйону «Кіровоград» 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Павла Ткаченка залишилися цивільна дружина та двоє дітей.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!