Завтра Львів прощатиметься з ще одним Героєм АТО. Розклад

2462 0
У вівторок, 15 грудня, на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині. Богослужіння та прощання відбудуться у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла об 11:00, після цього домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться похорон.
Фото: hdwallpapers.in

Фото: hdwallpapers.in

Завтра, 16 грудня, об 11:00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла відбудеться Богослужіння та прощання. Орієнтовно о 12:30 домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Тарас Стельмах народився 15 січня 1975 року, помер 7 серпня 2014 року. Був молодшим сержантом, санітаром 24 окремої механізованої бригади. Загинув біля Савур-Могили, супроводжуючи поранених в санітарній машині. З травня 2014 року мобілізований, з червня – перебував у зоні АТО. Закінчив медичне училище.

У Героя залишилась 5-річна дочка та дружина Олена.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!