Завтра Львів прощатиметься ще з одним Героєм

2393 0
У суботу, 20 грудня, в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла (вул. Театральна, 13) відбудеться прощання з Брусом Тарасом Романовичем – бійцем батальйону «Дніпро-1». Початок – близько 11:30.
Фото: tumblr.com

Фото: tumblr.com

Сьогодні вночі тіло бійця привезуть до Львова, а завтра в Гарнізонному храмі Петра та Павла об 11:30 відбудеться прощання. Потім домовину з тілом перевезуть в с. Баня Лисовицька Стрийського району, звідки герой родом. В селі в неділю о 12:00 відбудеться чин похорону, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Тарас Брус народився 24 травня 1987 року, помер – 29 серпня 2014 року. Він закінчив Львівську комерційну академію. Був приватним підприємцем.

Тарас з першого дня був активним учасником Майдану. Потім був волонтером на Сході, згодом – бійцем добровольчого батальйону.

ТЕГИ: похорон, АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!