Політична реклама

Завтра львівським школярам розкажуть про права людини

1283 0
Завтра, 25 жовтня, у Львівській СЗШ №38 відбудеться навчальний тренінг для школярів з антидискримінаційної освіти «Права людини через кінодокументалістику».

Захід проходитиме в рамках 10 Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, інформує прес-служба Львівської міськради. Тренером виступить вчитель-методист з багаторічним стажем роботи Голосова Наталія.

Учасниками тренінгу будуть не лише учні СЗШ №38, а й з інших 7-ми шкіл Шевченківського району м Львова. Загальна кількість – 30 осіб.

Основним навчальним інструментом освітнього заходу стане український документальний фільм «Ромська мрія».

Метою цього освітнього заходу є  поглиблення розуміння учнями стереотипів, упередження та дискримінації за національною ознакою;  спонукання учнів до адекватної реакції на прояви  дискримінації; сформування навичок толерантного співіснування в поліетнічному суспільстві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!